Στην κορυφή του κόσμου οι αθλητές του συλλόγου μας

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Παγκόσμιοι πρωταθλητές !!

Μεγάλη επιτυχία σημείωσαν οι αθλητές του ΟΦΝΙ Νικόλας Παπαδημητρίου και Αρτεμις Γκιτέρσου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Biathle -Triathle που διεξάγεται στην Μαδειρα της Πορτογαλίας.

Συκγκεκριμενα στέφθηκαν Παγκόσμιοι Πρωταθλητές αφού κατέλαβαν την πρώτη θέση στην ηλικιακή κατηγορία U19 στο αγώνισμα του Biathle στην mixed σκυταλοδρομία!

Οι παγκόσμιοι πρωταθλητές Κ19 στη μεικτή σκυταλοδρομία διάθλου (τρέξιμο – κολύμβηση) Νικόλας Παπαδημητρίου και Άρτεμις Γκιτέρσου διακρίθηκαν και στα ατομικά τους αγωνίσματα καταλαμβάνοντας στην κατηγορία τους την δεύτερη θέση και την τέταρτη θέση στον κόσμο αντίστοιχα, στη Μαδέιρα της Πορτογαλίας.

Ο 17χρονος Νικόλας Παπαδημητρίου, μετά το χρυσό στις αρχές του μήνα στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στον Μαραθώνα, πήρε και το αργυρό στο παγκόσμιο πρωτάθλημα, αν και πρωτόπειρος στο άθλημα. Πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση στην κολύμβηση, καθώς μπήκε 8ος στην θάλασσα, μεταξύ 25 συμμετεχόντων και βγήκε 2ος. Μέχρι το τέλος του αγώνα ήταν πλάι – πλάι με τον Αιγύπτιο Γιουσέφ Αμέρ, που πήρε τη νίκη με σπριντ στην τελική ευθεία (13:17.97, έναντι 13:19.78 του Έλληνα).

Η 16χρονη αθλήτρια μας Άρτεμις Γκιτέρσου, βγήκε 6η από το νερό μεταξύ 20 αθλητριών και στο δεύτερο στάδιο του δρόμου ανέβηκε δύο ακόμη θέσεις, δίνοντας πολλές υποσχέσεις για το μέλλον.

Το ΔΣ του ΟΦΝΙ – Όμιλος Φιλάθλων Νέας Ιωνίας εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια στους αθλητές του και στο προπονητικό τους δυναμικό! 

Partners

Copyright © 2022 Ο.Φ.Ν.Ι. All Rights Reserved.

Developed with 💙 by Weblooq

Αθλήματα

Σύλλογος

Ας Γνωριστούμε

Περισσότερα