Κοπή βασιλόπιτας και βραβεύσεις αθλητών/τριων και παραγόντων

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Μια λαμπρή τελετή κοπής βασιλόπιτας και βραβεύσεων με οικοδεσπότη τον Όμιλο Φιλάθλων Νέας Ιωνίας πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία την Κυριακή 4/2/2024 στην ιστορική αίθουσα της Ένωσης Σπάρτης Μικράς Ασίας.
Την πίτα ευλόγησε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Ν. Ιωνίας, Φιλαδελφείας, Ηρακλείου και Χαλκηδόνος Γαβριήλ εκφράζοντας ταυτόχρονα και τις ευχές του. Τους συμμετέχοντες καλωσόρισε εκ μέρους του Προέδρου κ. Κοντογεώργου Αθανάσιου, ο Γεν. Γραμματέας του συλλόγου κ. Χατζηιωάννου Παντελής και εκ μέρους του Δ.Σ. ευχαρίστησε όλους όσους παραβρέθηκαν στην εκδήλωση και τίμησαν με την παρουσία τους και ευχήθηκε καλή χρονιά.
Με την παρουσία τους τίμησαν τον σύλλογο η Αντιπεριφερειάρχης Βορείου Τομέα Αθηνών κα. Λουκία Κεφαλογιάννη, ο Δήμαρχος Νέας Ιωνίας, κ. Παναγιώτης Μανούρης, Αντιδήμαρχοι, Δημοτικοί Σύμβουλοι και εκπρόσωποι όλων των παρατάξεων, Πρόεδροι Ομοσπονδιών, εκπρόσωποι άλλων αθλητικών και πολιτιστικών σωματείων της χώρας, χορηγοί της ομάδας, καθώς και πλήθος αθλητών/τριων, προπονητών και γονέων.
Με ιδιαίτερη συγκίνηση έγινε η βράβευση του κ. Λουκά Χριστοδούλου για την πολύτιμη προσφορά του στην μελέτη και διάδοση της ιστορίας του Μικρασιατικού Πολιτισμού, καθώς και οι βραβεύσεις στην μνήμη του μακροβιότερου παράγοντα του συλλόγου Μάριου Χαλαβατζή και του προπονητή της γυναικείας ομάδας χάντμπολ Σάσα Ζιβούλοβιτς.
Επίσης, βραβευτήκαν ο κ. Κυριάκος Παναγόπουλος, η γυναικεία ομάδα χάντμπολ, ο Ανδρέας Βαζαίος, ο Νικόλας Παπαδημητρίου, η Ναταλία Γρηγορίου, η Ναταλία Στρογγύλη, ο Δημήτρης Παπαδάκης, ο Ορέστης Αγγελάκης, ο Φίλιππος Χατζίρης, ο Ευάγγελος Παρασκευιώτης, ο Μάριος Χατζηδήμας, ο Βασίλης Δικαίος, η Ματίνα Πάλη, ο κ. Λουκάς Καταπόδης και ο Ραφαήλ Χαμότο.
Την εκδήλωση πλαισίωσαν με τις μουσικές τους ικανότητες η κα. Λίνα Ροδοπούλου και κ. Σωτήρης Καστάνης.
Σας ευχαριστούμε όλους που μας τιμήσατε με την παρουσία σας!

Partners

Copyright © 2022 Ο.Φ.Ν.Ι. All Rights Reserved.

Developed with 💙 by Weblooq

Αθλήματα

Σύλλογος

Ας Γνωριστούμε

Περισσότερα