Η παρουσία των αθλητών μας στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Open Ανδρών – Γυναικών

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Δυναμική παρουσία του ΟΦΝΙ στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Open Ανδρών – Γυναικών με την εξαιρετική συμμετοχή των αθλητών μας: Βαζαίος Ανδρέας, Στρογγύλη Ναταλία, Παπαδάκη Μαριλίτα, Ντάλλα Κατερίνα, Πούλιος Αλέξανδρος και Παπαδημητρίου Νικόλας, με την υποστήριξη των προπονητών τους Νικολόπουλου Αλέξανδρου και Κεραμάρη Βασίλη.

Η «τορπίλη» του συλλόγου μας Ανδρέας Βαζαίος κατέκτησε την 1η θέση στα αγωνίσματα 200 μ. μεικτή ατομική με χρόνο 02:01.19,  100 μ. πεταλούδα με χρόνο 00:53.07  και 200μ. πεταλούδα με χρόνο 01:58.06.

Πολύ καλά έκλεισε την αγωνιστική περίοδο και η αθλήτρια του συλλόγου μας Ναταλία Στρογγύλη κατακτώντας την 4η θέση στα 200 μ. μεικτή ατομική με χρόνο 02:22.84, αν και μικρότερη σε ηλικία.

Η πρωτοεμφανιζόμενη εκπληκτική ομάδα μας στην σκυταλοδρομία 4×100 μεικτή ομαδική (mixed) αποτελούμενη από τους Ανδρέα Βαζαίο, Ναταλία Στρογγύλλη, Μαριλίτα Παπαδάκη, Αλέξανδρο Πούλιο κατέλαβε την 6η θέση.

Ο ΟΦΝΙ σκαρφάλωσε στην 14η θέση ανάμεσα στους καλύτερους συλλόγους όλης της Ελλάδος σε άνδρες και γυναίκες με γενική βαθμολογία 105 βαθμούς.

Συγχαρητήρια στην ομαδική δουλειά αθλητών, προπονητών και γονέων!!

 

Σας πιστεύαμε και μας δικαιώσατε!!! 

Partners

Copyright © 2022 Ο.Φ.Ν.Ι. All Rights Reserved.

Developed with 💙 by Weblooq

Αθλήματα

Σύλλογος

Ας Γνωριστούμε

Περισσότερα