Αγιασμός Ομίλου Φιλάθλων Νέας Ιωνίας

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Την Δευτέρα 18/9/2023 τελέστηκε ο αγιασμός της νέας αθλητικής χρονιάς του συλλόγου μας, Όμιλος Φιλάθλων Νέας Ιωνίας, στο κατάμεστο Κλειστό Γυμναστήριο Νέας Ιωνίας από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Νέας Ιωνίας, Φιλαδελφείας, Ηρακλείου και Χαλκηδόνος κ. κ. Γαβριήλ., συνοδεία Πατέρων.
Ο Σεβασμιώτατος μετά τον αγιασμό χαιρέτησε τους αθλητές, τους προπονητές, τους γονείς και όλους του συντελεστές της ομάδας και ευχήθηκε η νέα αθλητική χρονιά που ξεκινά, να είναι ευλογημένη, να είναι υγιείς όλοι οι αθλητές, χωρίς τραυματισμούς και να επιτύχουν όλους τους στόχους που θα θέσουν.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους η Πρόεδρος των Ολυμπιονικών κα. Βούλα Κοζομπόλη, η Αντιπεριφερειάρχης Βορείου Τομέα Αθηνών κα. Λουκία Κεφαλογιάννη, ο Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης “Δημιουργία – Αλληλεγγύη κ. Παναγιώτης Μανούρης, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Ιωάννης Λαζαρίδης, Σωτήρης Σκευοφύλακας, Γιώργος Τσιακαλάκης, Σοφία Ναισίδου, ο Πρόεδρος του Πανελλήνιου Συνδέσμου Αθλητικού Τύπου (ΠΣΑΤ) κ. Ιωάννης Θεοδωρακόπουλος, ο χορηγός της ομάδας κ. Γρηγόρης Τηνιακός και ο εκπρόσωπος της Ένωσης Σπάρτης Μικράς Ασίας κ. Νίκος Παντελίδης.
Ο Γενικός Γραμματέας του ΟΦΝΙ κ. Παντελής Χατζηιωάννου ευχαρίστησε τους εκλεκτούς καλεσμένους, τους αθλητές, τους προπονητές και τους γονείς των αθλητών και εξέφρασε την επιθυμία στη νέα αθλητική χρονιά οι αθλήτριες και οι αθλητές του συλλόγου μας να έχουν επιτυχίες στους αγώνες τους.
Ακολούθησε κέρασμα με παγωτά και γλυκά σε όλους τους παρευρισκόμενους.

Partners

Copyright © 2022 Ο.Φ.Ν.Ι. All Rights Reserved.

Developed with 💙 by Weblooq

Αθλήματα

Σύλλογος

Ας Γνωριστούμε

Περισσότερα